FAQ

1. Hoe kan ik registreren op www.mydugout.be?

Registratieformulier:
Via de link 'Registreren' die u rechts bovenaan het scherm kan vinden, kan u een eenvoudig formulier invullen waarmee u dan toegang krijgt tot de site.

2. Hoe maak ik een nieuwe training aan?

Elke ingelogde gebruiker van mydugout.be kan een training aanmaken. Je gaat hiervoor naar de pagina Trainingen. Rechtsbovenaan vind je de knop + Nieuwe training. Eerst krijg je een fiche te zien waarop je algemene informatie moet invullen. Wees zo volledig mogelijk. Pas nadat je op Nieuwe training toevoegen hebt geklikt, kom je op de pagina waar je de specifiekere informatie kan toevoegen. 

Per onderdeel van de training dien je de nodige informatie in te geven en de tekening te uploaden. Zorg dat je per onderdeel op Bewaar drukt.

Is je volledige training klaar, klik dan op de knop Publiceer. MyDugOut controleert binnen de twee dagen je training en plaatst de training dan ook effectief op de website. 

3. Welk formaat moeten de afbeeldingen in de sectie trainingen hebben?

De afbeeldingen worden automatisch aangepast. De afbeelding moet wel in JPEG of jpg opgeslagen zijn. 

4. Hoe pas ik een bestaande training aan?

Ga naar de pagina Trainingen. Open de training die je wenst aan te passen. Via Aanpassen kan je elk onderdeel van een training aanpassen. De training die jij hebt aangepast wordt wel enkel opgeslagen in je eigen trainingenbibliotheek en kan enkel jij zien. 

5. Hoe voeg ik een afbeelding toe aan een training?

Klik op het grote plus-teken. Kies de gewenste afbeelding. Die wordt nu automatisch opgeladen en in het juiste onderdeel geplaatst.

6. Hoe plaats ik een training in 'mijn favoriete trainingen'?

Open de gewenste training. Rechtsbovenaan staat de knop + Mijn favorieten. Als je op die button klikt, verschijnt er een V, wat het teken is dat je training is opgeslagen in jouw favoriete trainingen. 

7. Ik heb een training toegevoegd, maar wil die nu weer verwijderen. Hoe doe ik dat?

Ga naar je training en druk op Aanpassen. Onderaan de pagina vind je de rode button Verwijderen. 

8. Ik zie foute info. Kan ik dit melden?

Ga naar de pagina Contacteer ons.