Dribbels: allemaal samen!

Jelle Debrye
  •  Woensdag 18 maart 2015 om 10:12   •  April 2015   •  Jeugdvoetbal

Organiseer een leuk dribbelfestival en val in de prijzen.

De afgelopen maanden zocht en vond De Vlaamse Voetbalfederatie reeds de leukste dribbelfoto en de knapste dribbelslogan. De komende maanden zullen de lentekriebels vast en zeker de dribbelkriebel nog meer aanwakkeren. Daarom roept VFV alle clubs op om een leuk dribbelfestival te organiseren. Deze festivals van dribbelwedstrijden en speelse oefeningen zijn een ideaal alternatief voor de klassieke U6 tornooitjes waarbij het 2v2 format makkelijk geïntegreerd kan worden.

De dribbelactie: "Dribbels, allemaal samen."

Meld je dribbelfestival aan via de link onderaan.
Let wel! Je dribbelfestival moet voldoen aan 2 onderstaande voorwaarden

  • Het dribbelfestival vindt plaats tussen 21 februari en 3 mei
  • Minimum 4 verschillende deelnemende clubs

Alle aangemelde dribbelfestivals worden opgenomen in de dribbelkalender.
Na afloop dien je ons via een online formulier de lijst van deelnemende clubs en een foto te bezorgen om in aanmerking te komen voor het multimove pakket.

Alweer leuke prijzen!

Een multimove pakket is weggelegd voor het dribbelfestival met het meest aantal niet-dribbelploegjes. Of met andere woorden: overtuig zoveel mogelijk clubs/ploegjes die niet in de officiële dribbelcompetitie zitten ervan om aan je dribbelfestival deel te nemen.

Uit alle andere correct georganiseerde dribbelfestivals winnen nog 3 clubs een multimove pakket. Daarmee kan je met de allerkleinsten aan de slag voor de ontwikkeling van de brede basismotoriek. Meer info en inspiratie over multimove vind je hier.

Laat je inspireren!

Om je alvast op gang te helpen en je te inspireren met leuke ideeën en uitgewerkte voorbeelden hebben we een korte inspiratiebundel samengesteld.
De ingeschreven dribbelfestivals krijgen bovendien exclusief een gedrukte versie hiervan.

Doe mee en win! Vul het formulier hier in.

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.