Wintervoetsal

  •  Zaterdag 15 november 2014 om 13:32   •  Mei 2014

Maak van je winterstop een winterstart ! Als koning winter in het land is, is het aan koning voetbal om te counteren! Daarom wil de VFV de clubs belonen die tijdens deze periode de jeugdvoetballertjes aan het voetballen houden. Welk kind speelt trouwens niet graag in zaal of op een keurig geborsteld kunstgrasterrein? De clubs die het wintervoetbal organiseren en promoten noemen we voortaan de pioniers van het wintervoetsal.

Hoe word je pionier wintervoetsal ?

Een pionier wil niet enkel zijn eigen jeugdspelers actief houden tijdens de wintermaanden maar wil ook een voortrekker zijn voor andere clubs. Daarom zal een pionier gastheer zijn van een tornooi of minicompetitie. Organiseer je een tornooi of competitie volgens onderstaande voorwaarden, vul dan het aanvraagformulier in en wordt vandaag nog pionier wintervoetbal. 

 

 
  Tornooi Competitie
Minimum activiteit 6 wedstrijduren 3 speeldagen
Minimum aantal teams 8 teams 4 teams
Minimum wedstrijd-uren/team 1 uur 2 uur

 

 

 

 

 

Maak kans op een pakket futsalballen !

Aan het einde van het winterseizoen verloot de VFV 20 paketten van 5 futsalballen onder alle officiële pioniers van het wintervoetbal. Hieronder vind je daarnaast ook de informatieve leidraad die je kan ondersteunen bij de organisatie van een tornooi.

VFV indoortornooien !

Doe mee aan één van de 3 VFV indoortornooien op 20 en 28 december en maak kans om samen met enkele Belgische eliteploegen deel te nemen aan het Amsterdam Youth Indoor Tornooi van de Nederlandse topclub Ajax Amsterdam.

Meer info: stefan.verheyen@voetbalfederatievlaanderen.be

 

Om de bijhorende reacties te bekijken heb je een account nodig.

Registreer of log in als je reeds een account hebt.